federatie
federatie
federatie
federatie
kerkenleven
Interparochieel nieuws

 

logookraVoordrachten, reisreportages en cursusreeksen die georganiseerd worden door OKRA in het Vergadercentrum De Stroming – auditorium, Nationalestraat 111, 2000 Antwerpen. Voor meer informatie kunt u terecht bij OKRA, op bovenstaand adres, tel. 03/220.12.80, antwerpen@okra.be.

De bijeenkomsten gaan door op twee locaties
Voor Antwerpen Centrum: In vergadercentum De Stroming-auditorium, Nationalestraat 111, Antwerpen
Voor Antwerpen Zuid: In Domitys, Leon Stynenstraat 40, 2000 Antwerpen (Nieuw Zuid)

OKRA-ACADEMIE 

Maandag 16 maart: In De Stroming: Artificiële intelligentie, wie neemt de beslissingen?
spreker:Ann Nowé, Professor VUB
In deze voordracht geeft Ann Nowé een inleiding tot Artificiële Intelligentie (AI), geïllustreerd met enkele voorbeelden. We staan ook stil bij de ethische aspecten. En bij de vraag welke zaken er door AI kunnen worden aangevat, en waar de mens leiding moet nemen.

 

luister naar het nieuws over de Coronavirus

 

KATHOLIEKE VERENIGING GEHANDICAPTEN-HOBOKEN
secretariaat: Leo Nauwelaerts
Haspengauwstraat 3, 2660 Hoboken
GSM 0485 125 688
nauwelaerts.leo@telenet.be

_______________________________________

 

LOTGENOTENGROEPEN VOOR ROUWENDEN

Hoewel de dood bij het leven hoort, is er in onze samenleving nog steeds té weinig aandacht voor de rouwende mens.
De dood, één van de belangrijkste verliezen in het leven van iemand die veel voor ons betekende, zet dan ook vaak ons hele leven overhoop. Wij kunnen moeilijk om met het verdriet van onszelf en van een ander, laat staan er woorden aan geven.
Wie zijn verhaal en/of gevoelens in rouwperiodes wil delen met lotgenoten en daarbij ruimte kan geven om ook naar anderen hun verhaal te luisteren, is in normale omstandigheden welkom in één van onze gespreksgroepen.

Voor concretere vragen over deze werking, kan men terecht in IJssalon en Koffiehuis Kiosk, Kioskplaats 85 Hoboken op een van de open infonamiddagen. Deze gaan door op de laatste donderdag van de maand van 14 uur tot 16 uur (behalve tijdens de schoolvakanties). Past zo een moment niet dan kan een andere afspraak gemaakt worden via info@rouwzorgvlaanderen.be

Door de CORONA-crisis is er echter momenteel een maar ...
Om ieders gezondheid te waarborgen in deze beroerde tijden, zijn wij echter verplicht om elk fysiek contact achterwege te laten. Onze groepen die momenteel nog lopende zijn, hebben al gezorgd om digitaal elkaar verder te steunen.
Via onze vernieuwde website rouwzorgvlaanderen.be kan iedereen terecht voor allerlei informatie waaronder bv. interessante lectuur, die in deze beroerde tijd misschien wat soelaas kan brengen.

 

 

 

inter

 

 

Er kunnen in Hoboken opnieuw doopsels aangevraagd worden. Er zijn wel veiligheidsregels voorzien

 

inter